شما اینجا هستید
اقتصاد و بازار » افزایش قاچاق سوخت و دام

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی زردیس،

سیدعبدالمجید اجتهادی – مدیرکل پیشگیری و نظارت بر قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات در برنامه ۱۸/۳۰ زردیس با موضوع افزایش قاچاق کالا گفت: ۴۲ هزار پرونده قاچاق وارد سامانه تعزیرات شده است که بیشتر این‌ها قاچاق سوخت است.

اجتهادی گفت: بیشترین پرونده قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان است البته در اطراف خلیج فارس هم قاچاق سوخت داریم. بیشترین قاچاق سوخت در جنوب شرق کشور و در استانی مانند سیستان و بلوچستان و بیشترین قاچاق دام هم در استان های غربی کشور همچون کرمانشاه، خوزستان، کردستان و آذربایجان غربی انجام می شود.
وی افزود: پرونده‌های قاچاق دام بیشتر در غرب کشور است. دام به صورت زمینی به مناطق مرزی انتقال پیدا می‌کند و قاچاقچیان هم از مرز نشینان سوء استفاده می‌کنند. تشخیص مالکیت دام مشکل است و همکاری برخی از مرزنشینان با قاچاقچیان برخورد را مشکل کرده است.

وی افزود: کاهش ارزش پول باعث شده تا کالا از کشور به خارج قاچاق شود.
اجتهادی گفت: علت گران شدن گوشت تنها قاچاق دام نیست؛ تعداد احشام قاچاق دام ۵۰ هزار راس است.
مدیرکل پیشگیری و نظارت بر قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات افزود: تولید کنندگان اگر بتوانند بیش از مصرف کشور تولید کنند؛ صادرات رونق می‌گیرد و قاچاق و خروج غیر قانونی هم کمتر خواهد شد.
****
حمیدرضا دهقانی‌نیا – سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم گفت: قاچاق فروشی نمود بیشتری دارد. آنچه کشفیات و گزارشات نشان می دهد قاچاق دام بیشتر بوده است.
وی افزود: به دلایلی قاچاق دام به صورت خروجی از کشور خارج می‌شود.
دهقانی‌نیا گفت: کل جمعیت دام کشور ۷۰ میلیون راس است که ده میلیون آن کشتار می‌شود. میزان کشف قاچاق حدود  ۶۰ هزار راس است البته کل قاچاق حدود ۲۴۰ هزار راس است.
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: کمتر از یک دهم کل دام کشور را قاچاق دام تشکیل می‌دهد هر چند قاچاق یک راس هم زیاد است، اما نباید بزرگنمایی شود.
حمیدرضا دهقانی‌نیا گفت: اقدامات برای مقابله با قاچاق دام تغییر شکل داده و ریسک قاچاق دام بسیار بالا رفته است.
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: در جلوگیری از قاچاق، ثبات اقتصادی پایدار در کشور خیلی مهم است.

وبسایت تحلیلی خبری زردیس





اخبار زردیس | جدیدترین اخبار ایران و جهان