به گزارش خبرگزاری زردیس به نقل از اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران (IRICTU)، ۱۷ ماه می (۲۷ اردیبهشت ماه) یادآور بنیانگذاری اتحادیه جهانی مخابرات در ۱۵۰ سال پیش است که ایران نیز مفتخر است یکی از اعضای اولیه این اتحادیه باشد. از این رو همه ساله اعضای اتحادیه جهانی مخابرات در سراسر دنیا مراسم بزرگداشت روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی را برگزار میکنند.
در ایران نیز این مراسم با عنوان گردهمایی مجازی خانواده ICT به منظور اقدامی منسجم در راستای حضور تمامی اقشار حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در یک نشست مشترک، توسط اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران برگزار میشود.
سادینا آبایی نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در خصوص این گردهمایی گفت: شیوع ویروس کرونا و تغییرات پیشآمده در سطح جهانی نشان داده که بسیاری از معیارها و استانداردها در حال حاضر نیاز به بازتعریف دارند؛ شیوع این ویروس در جهان، محدودیت در رفت و آمدها و قرنطینه شدن عده زیادی از مردم جهان در خانه، استفاده از اینترنت را افزایش داده و بنابراین یکی از موارد مهمی که باید به آن توجه شود بازتعریف اقدامات کلاسیک در ساختار جدید جهانی است.
وی گفت: از این رو و به پاس ارج نهادن به فعالان این عرصه و گرامیداشت این روز، امسال در کمیسیون ظرفیت سازی و نوآوری اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران طرحی را پیشنهاد کردیم تا گردهمایی مجازی خانواده ICT ایران با مشارکت دست اندرکاران و فعالان این عرصه برگزار شود.
عضو هیأت مدیره و نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران گفت: بعد از برگزاری جلسات متعدد در کمیسیون و در نهایت تصویب هیأت مدیره اتحادیه، موضوع با دیگر مجموعههای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز مطرح شد که مورد استقبال قرار گرفت و در نهایت اجرای این طرح آغاز شد.
وی افزود: به واسطه شرایط موجود و تغییر رویههای ارتباطی، این موقعیت و فضای تازه، بسیاری از مناسبات ارتباطات را در دنیا تغییر داده و علی رغم محدودیتهای حضور فیزیکی، گسترش ارتباطات برخط و الکترونیک، علاوه بر صرفه جویی در زمان، به اجرای بسیاری از اقدامات روزمره ما سرعت داده است. این مهم مسیری تازه و پویاتر پیش روی همه قرار داده و ما نیز میتوانیم در این شرایط خاص و بروز بحرانها، فرصتهای تازه را دریابیم و بهترین نتایج را به دست آوریم.
آبایی هدف از مراسم روز جهانی مخابرات و ارتباطات (WTISD) را کمک به ایجاد پلهای ارتباطی قوی و مستحکمتری میان کشورهای مختلف و همچنین توسعه فناوریهایی عنوان کرد که برای گسترش ارتباطات و زیرساختهای مخابراتی ساخته و مورد استفاده قرار گرفته اند و گفت: تقریباً نیمی از جمعیت جهان هنوز از اینترنت استفاده نمیکنند و رشد کلی دسترسی به شبکه جهانی، کند است، بنابراین یکی از مواردی که باید به آن توجه شود این است که بتوانیم همگان را به اقتصاد دیجیتالی جهانی متصل کنیم و این کار، نیازمند هماهنگی بیشتر بین فعالان این حوزه است.
وی ادامه داد: روز جهانی مخابرات، متمرکز بر تدوین سیاستهای ملی، پر کردن تفاوتهای تکنولوژیکی، ترویج ارتباطات، تقویت قابلیت همکاری بینالمللی سیستمها و محدود کردن فاصلههای فیزیکی در سطح جهانی از طریق اینترنت، تلویزیون، تلفن و غیره بوده و زمان مناسبی برای تاثیرگذاریهای بینالمللی است.
به گفته وی، موفقیتهای ایران در رقابت جهانی در این عرصهها، مانند موفقیتی که دو سال قبل، شبکه علمی کشور در سازمان ملل به دست آورده و رتبه نخست جهانی در حوزه E-Science را در رقابت با دیگر کشورهای توسعه یافته به دست آورده، نشان دهنده آن است که قطعاً متخصصان این حوزه در ایران، میتوانند جایگاه ویژهای در تحولات جدید جهانی داشتهباشند که امید میرود برگزاری این گردهمایی مجازی آغازی بر یک اقدام مشترک میان اعضای صنف مخابرات برای حصول نتایج درخشانتر شوند.
- کد خبر 23485
- 172 بازدید
- بدون نظر
اخبار زردیس | جدیدترین اخبار ایران و جهان
تمامی حقوق مطالب برای "اخبار زردیس"محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.