به گزارش حوزه بین الملل زردیس از افغانستان ، وزارت صحت عامه/ بهداشت افغانستان در آستانه فرارسیدن عید سعید قربان از مردم این کشور درخواست کرد اشتباهی را که در عید سعید فطر مرتکب شدند در عید قربان تکرار نکنند.
در عید سعید فطر وزارت صحت عامه/ بهداشت افغانستان از مردم خواسته بود که برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا عید را در خانه هایشان تجلیل کنند، اما شماری از خانوادهها بی توجه به این توصیه به دید و بازدید پرداختند.
وزارت صحت عامه/ بهداشت افغانستان اعلام کرد که در جریان دو هفته پس از عید سعید فطر، شمار موارد مثبت ویروس کرونا در افغانستان به بیشترین حد آن یعنی روزانه حدود هزار مورد رسید، اما این رقم در حال حاضر بهگونه قابل ملاحظه ای کاهش یافته است.
اکمل سمسور، سخنگوی این وزارتخانه گفت: پیش از عید سعید فطر ۵۰ تا ۶۰ درصد موارد مشکوک به ویروس کرونا مثبت اعلام میشد، اما در حال حاضر روزانه بین ۳۹ تا ۴۰ درصد موارد مشکوک مثبت تشخیص داده می شود.
وی هشدار داد در صورتیکه توصیه های صحی/ بهداشتی وزارت صحت عامه از سوی مردم جدی گرفته نشود و اشتباه عید گذشته در عید قربان نیز تکرار شود، موارد مثبت ویروس کرونا در افغانستان دوباره افزایش خواهد یافت.
سخنگوی وزارت صحت عامه/ بهداشت افغانستان افزود: ۵۶ درصد کسانی که بر اثر ویروس کرونا جان داده اند هیچ گونه بیماری ضمیمه ای نداشتهاند. به گفته سمسور، تنها ۴۴ درصد فوتی های ناشی از کرونا از مریضیهای چون سرطان، مشکل قلبی و… رنج می بردند.
سمسور از کسانی که هیچگونه مریضی ضمیمه ای ندارند خواست که کرونا را جدی گرفته و به دستورالعمل های وزارت صحت/ بهداشت عمل کنند تا هیچ وقت به این ویروس مبتلا نشوند.
وی از مردم خواست که فاصله اجتماعی را رعایت کرده و ماسک بزنند و همچنین بدون ضرورت از خانههایشان خارج نشوند. به گفته وی، در صورتی که دستورالعمل های وزارت صحت/ بهداشت از سوی مردم رعایت شود، موارد مثبت ویروس کرونا بیش از این نیز کاهش می یابد.
گفتنی است که بر اساس آمار وزارت صحت عامه/ بهداشت افغانستان ۳۴ هزار و ۶۰۵ نفر در سراسر این کشور به ویروس کرونا مبتلا شدهاند که از این میان ۲۱ هزار و ۲۸۰ بیمار بهبود یافته و یک هزار ۳۸ نفر دیگر جان باخته اند.
انتهای پیام/
منبع: yjc
وبسایت تحلیلی خبری زردیس
اخبار زردیس | جدیدترین اخبار ایران و جهان
تمامی حقوق مطالب برای "اخبار زردیس"محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.