به گزارش خبرگزاری زردیس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی، محسن فتحی روز یکشنبه در نطق میان دستور خود اظهار کرد: به آنها که به ظن خود میتوانند با همکاری با این رژیم نامشروع به غرور ملی و تمامیت ارضی ایران خلل و خدشهای وارد کنند میگویم که نظام اسلامی چهل سال قبل سابقه نابودی نظام سلطانی را در کارنامه دارد پس خُرده سلطانهای نوپدید و متوهم ما را وادار به عکس العمل نکنند.
وی گفت: در خصوص رویدادهای اخیر به کشورهای منطقه دلسوزانه و مشفقانه توصیه میکنم در دام رژیم صهیونیستی نیافتند و به آنها که به ظن خود میتوانند با همکاری با این رژیم نامشروع به غرور ملی و تمامیت ارضی ایران خلل و خدشهای وارد کنند می گویم که نظام اسلامی چهل سال قبل سابقه نابودی نظام سلطانی را در کارنامه دارد پس خرده سلطانهای نو پدید و متوهم ما را وادار به عکس العمل نکنند.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اقدام وحدت آفرین و هوشمندانه رهبر معظم انقلاب که با انتصاب یک کردستانی نجیب زادە و یک ایرانی اصیل دریادار شهرام ایرانی، به فرماندهی نیروی دریایی ارتش ایران، موجب امیدآفرینی و تقویت روحیه ملی ایرانیان، به ویژه در کردستان شدهاند، اظهار داشت: به نمایندگی از مردم شریف کردستان، این تصمیم شجاعانه رهبری انقلاب را میستایم و سپاس میگویم.
وی افزود: کردها همواره مرز دار چهارگوشه ایران زمین و حافظ تمامیت ارضی کشور بودهاند. لازم است اقدام رهبری، الگویی برای دولت، نهادهای اجرایی و حکومتی، برای استفاده از نخبگان، بدون توجه خاستگاه قومی و مذهبی آنان باشد.
وی در ادامه با اشاره به روی کار آمدن دولت سیزدهم عنوان کرد: انتظار داشتیم بعد از پیروزی و در معرفی کابینه، به تأسی از رهبری انقلاب، دولت نیز در توجه به نخبگان شایسته اهلسنت، بدون توجه به ذائقه فکری و خاستگاه جغرافیایی و مذهبی، توجه کند که متأسفانه تاکنون به وعدههای انتخاباتی در زمینه انتصاب وزرای اهل سنت توجهی نشده است.
فتحی خاطرنشان کرد: اهل سنت متأسفانه در آزمودن اصلاح طلب و اصولگرا برای عضویت در کابینه ناموفق بوده و البته ناامید شده است.
وی ابراز داشت: اینک دولت باید به همان سوالها پاسخ دهد که از دولتهای قبل طرح میکرد و آن چرایی نبود نخبگان اهل سنت در ساختار مدیریتی کلان کشور و مشخصاً دولت است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با اشاره به اینکه کردستان گنجینه نیروی انسانی است که باصداقت، تعهد، پاکدستی، دلسوزی و خلاقیت میتواند در زدودن چهره کریه فساد سیستماتیک اداری و نیز جوان سازی و شادابی مدیریت کلان کشور، مؤثر و مفید باشد، عنوان کرد: کردستانی که خود از محرومیت رنج میبرد اما آماده است برای آبادانی کشور، تلاش مضاعف داشته باشد.
وی همچنین با بیان اینکه کردستان با داشتن حدود ۷ درصد روانآبهای کشور، با انبوه زمینهای دیم مواجه است که انگار استانی کویری از نظر داشتن آب به شمار میرود، عنوان کرد: این در حالی است که استانهای کویری در مسأله داشتن زمین آبی از کردستان پر آب در رتبههای بالاتری قرار دارند از این رو به وزارت نیرو، یک بار برای همیشه تذکر میدهم که کردستان این سیاست جسارتآمیز را نسبت به خود در حوزه تقسم آب نمیپذیرد که آب آن را به استانهای دیگر ببرند و خود در متن آب تشنه باشد.
فتحی همچنین اضافه کرد: از وزارت نیرو میخواهم نسبت به بهبود آب شرب و بهداشتی شهر سنندج از طریق سد آزاد تسریع کند که رنگ و طعم و بوی آن به کارزارهای اعتراضی موضوعیت یافته است. همچنین نیز تاکیدا تسریع در تأمین آب شرب شهرستان دیواندره اقدام کند و اجازه ندهد مطالبات اولیه زندگی به پدیدههای امنیتی تبدیل شود.
این عضو مجمع نمایندگان استان کردستان در ادامه با بیان اینکه روزی نیست راههای مواصلاتی غیراستاندارد در کردستان، جان عزیزان ما را قربانی نکند، ابراز کرد: ماه گذشته در یک حادثه، ۲۰ خانوادە مریوانی در جادهای نزدیک کامیاران، داغدار مدیریت غلط راهسازی و راهداری کشور شدند لذا تا کی باید شاهد چنین حوادثی باشیم. نگرش به برنامههای توسعه و به ویژه راهسازی باید برای همیشه به سود مناطق محروم و بر اساس «تبعیض مثبت» تغییر کند.
وی در ادامه در تذکری خطاب به وزارت علوم بیان کرد: این وزارتخانه باید نسبت به توسعه تحصیلات تکمیلی رشته زبان و ادبیات کردی در دانشگاه کردستان اقدام کند و آموزش و پرورش نیز بر اساس نص صریح قانون اساسی زبان کوردی را در مدارس تدریس کند و در این زمینه مردم کرد و کردستان پاسکاری بروکراتیک اداری و بهانهگیری را نمیپذیرند و عدم تحقق این خواسته مخالفت با تاکید صریح مقام رهبری است که فرمودند «زبان کوردی ثروت ملی است». مملکت برای ثروت ملی مانند آب و نفت و گاز و منابع ملی طبیعی و انسانی چه اقدامی کرده، برای زبان کوردی هم چنین اقدامی لازم است. این اقدام نفوذ تمدنی ایران را در منطقه در حوزههای علمی، فرهنگی، گردشگری و حتی اقتصادی افرایش میدهد.
فتحی در ادامه با اشاره به مسئلە بحرانهای تنش زای محیط زیستی که علاوه بر وجود قوانین و تبارشناسی موضوع، نوع بحران مدیریت را در این سرزمین به جای رهیافت به اگر و امایی بی پایان رهانیده است، گفت: بحرانهایی چون عدم مدیریت منابع آب و سرزمین و آتش سوزیهایی کە سراسر ایران و به ویژه زاگرس را دربرگرفتە، فرزندان این دیار را بی پاسخ به چرایی عمق بحران، به جنگیدن برای مانایی و بقا برده است و چه جانهایی که در این چند سال قربانی کم کاریها و عدم در اختیار گذاشتن امکاناتی که حق مردمان و مدافعان عرصههای طبیعی مان است شده است.
وی افزود: صداهای دیگری که باید شنیده شود، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و قراردادی ادارات و سازمانها به ویژه کادر زحمتکش درمان، لایحه رتبه بندی معلمان، همسانسازی مستمری بازنشستگان لشگری کشوری و تأمین اجتماعی، احقاق حقوق کارگزاران مخابرات روستایی، توجه ویژه به کشاورزی و کشاورزان زحمتکش کە در این سالهای خشکسالی، متحمل رنج و مشقت فراوان شده اند که بخشی از روزهای سخت تأمین معیشت ایرانیان را شامل میشود، گرانی لجام گسیخته، زندگی را برای مردم دشوار کرده است.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: باید زمینه حقیقی مشارکت مردم در حلقه تنگ مدیریتی کشور تقویت و امکانات و سرمایه عمومی بیشتری به مردم که صاحبان اصلی انقلاب و نظام هستند واگذار شود.
- کد خبر 33724
- 72 بازدید
- بدون نظر
اخبار زردیس | جدیدترین اخبار ایران و جهان
تمامی حقوق مطالب برای "اخبار زردیس"محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.