شما اینجا هستید
جامعه » ضرورت توجه به راه های کوهستانی سوادکوه/شمار معدنچیان کاهش یافت

به گزارش خبرنگار زردیس، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی شامگاه پنجشنبه در نشست پیگیری مصوبات سفر به سوادکوه با بیان اینکه برای توسعه روستاها باید از ظرفیت مردم استفاده شود، افزود: ️حل مشکلات جاده‌ای با توجه به رانش راه‌ها، انجام پروژه مجتمع آب آلاشت با ادامه ۲۴ کیلومتر از راه باید در اولویت نهادهای مربوط باشد.

وی با عنوان اینکه ️اولویت همگان حل مشکلات مردم باشد و مباحث مربوط به طرح هادی در روستاهای این منطقه و تأمین اعتبار پیگیری شود، افزود: برای توسعه روستاها باید از ظرفیت مردم هم استفاده شود زیرا روستاها برای پیشرفت نیاز به توسعه دارد که از وظایف بنیاد مسکن است.

وی ️توجه به وضعیت راه‌های کوهستانی را ضروری دانست و گفت: با توجه به مشکلات جاده روستای گلیان، موانع راه بین روستایی و داخل روستایی را باید کرد.

عین الله طالبی اتویی فرماندار سوادکوه نیز گفت: شهرستان سوادکوه از بعد فرهنگی و دینی بسیار غنی بوده و از لحاظ وسعت رتبه ششم در استان را دارد.

وی ادامه داد: سوادکوه با پیشینه تاریخی دارای ۱۷۱ روستا و سه شهر بوده و در سرشماری مسکن بیش از ۴۳ هزار جمعیت، قریب به ۷۰۰ کیلومتر راه فرعی و ۱۰۰ کیلومتر محور ترانزیتی از تهران به سمت شمال دارد.

وی گفت: این شهرستان دارای عرصه منابع طبیعی مراتع و منابع غنی همچون البرز مرکزی در گذشته است که اشتغال بیش از هفت هزار معدنچی و کارگر را در خود داشته و یک قطب درآمدی پویا بود که متأسفانه بعد از اجرای قانون ۴۴ این جهش و حرکت با تعدیل نیروها مواجه شد و تعداد کارگران به هزار نفر رسید.

طالبی یادآور شد: ریشه سوادکوه دامداری و دامپروری است در گذشته مردم شغلشان دامداری سنتی بود ولی به مرور زمان این دامداران پا به سن گذاشته و فرزندان میل به ادامه راه پدرانشان نداشتند.

فرماندار سوادکوه گفت: در بخش کشاورزی اکثر اراضی شهرستانی ما زمین شیب‌دار داشته و با امکانات مکانیزه قابل کشت نیستند که این موضوع موجب شده که به نوعی تعطیل شود.





اخبار زردیس | جدیدترین اخبار ایران و جهان