شما اینجا هستید
سلامت » پاشنه آشیل مقابله با کرونا در کشور/روند افزایشی در کادر درمان

به گزارش خبرگزاری زردیس، پیام طبرسی، در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، گفت: در بیمارستان مسیح دانشوری در اوج پیک پنجم روزانه ۵۰۰ نفر مراجعه می‌کردند، اما اکنون این تعداد به کمتر از ۱۵۰ نفر رسیده است.

وی افزود: از این تعداد نیز بیشتر کسانی هستند که از گذشته مشکلاتی برایشان ایجاد شده و موارد بستری جدید بسیار کم است.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: در بیمارستان‌های دیگر نیز وضع این گونه است.

طبرسی افزود: اکنون ۷۸ درصد مردم یک دوز و ۵۲ درصد دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند و این ایجاد امیدواری می‌کند که دچار موج ششم کرونا نشویم البته نباید ساده انگاری کنیم و شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت نکنیم.

وی گفت: اگر شیوه نامه‌های بهداشتی رعایت نشود و محدودیت‌ها کاهش یابد مانند انگلیس که ۸۵ درصد مردم آن واکسن زده اند اکنون روزانه ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر به کرونا مبتلا می‌شوند و ۲۰۰ نفر می‌میرند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: با توجه به اینکه واکسن میزان مرگ و میر و بستری را بسیار کاهش می‌دهد، اما ممکن است فرد دو دوز واکسن را زده باشد و با ابتلاء به کرونا جان خود را از دست بدهد.

وی ادامه داد: ۲۳ درصد مردم تا کنون واکسن نزده اند و این پاشنه آشیل سلامت جامعه در مقابله با کرونا است.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا اضافه کرد: باید این افراد را برای واکسیناسیون ترغیب کنیم تا از کرونا آسوده شویم.

طبرسی گفت: کادر درمان که اسفند گذشته واکسیناسیون شدند تا ۶ ماه به جز یک یا دو نفر مورد فوتی در آنها نبود، اما پس از گذشت ۶ ماه از تزریق واکسن روند ابتلاء به کرونا در کادر درمان کمی افزایش یافته است.

وی افزود: بر این اساس کادر درمان از دریافت دوز سوم واکسن استقبال خوبی کرده اند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در چهار پنج ماه اخیر روند واکسیناسیون در کشور بسیار خوب بوده است و از مردم برای همکاری در این زمینه قدردانی می‌کنیم.

وی ادامه داد: واکسیناسیون موجب شده است که روند مرگ و میر و بستری کاهش چشم گیری داشته باشد.

طبرسی اضافه کرد: کسانی که واکسن زده اند تعداد ویروس کمتری در صورت ابتلاء در بدن آن‌ها وجود دارد و کمتر بیماری را به دیگران انتقال می‌دهند، اما باید دوره قرنطینه را مانند افراد دیگر طی کنند.

وی با بیان اینکه مقاله واکسن‌های فخرا و برکت در مجلات معتبر بین المللی چاپ شده است گفت: بر اساس تحقیقات واکسن‌های تولید داخل ایمنی خوبی را در مقابله با کرونا را ایجاد می‌کند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: کسی که بهبود یافته و دوره بیماری خود را طی کرده است نیازی به تست پی سی آر ندارد.





اخبار زردیس | جدیدترین اخبار ایران و جهان