به گزارش خبرگزاری زردیس به نقل از معاونت علمی و فناوری، آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص، اصلی مهم در تامین و توسعه نیروی کار در حوزههای مختلف علمی است. مسئولیتی که بخش عمده آن به دوش دانشگاههای کشور است.
صنعت گیاهان دارویی هم مانند همه صنایع کشور نیازمند تامین نیروی متخصص و کارآمد است تا در مسیر توسعه یافتگی قدم بردارد. بر همین اساس، ایجاد و توسعه گرایشها، دورهها، رشتهها، میان رشتههای تخصصی حوزه گیاهان دارویی و فرآوردههای گیاهی به عنوان یک هدف ملی مدنظر قرار گرفت.
همین موضوع منجر به تصویب ۱۰ رشته تخصصی در حوزههای مرتبط با گیاهان دارویی در مقاطع مختلف تحصیلی از کاردانی تا دکتری با موافقت شورای عالی برنامهریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد. در این رشتهها حدود ۵۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند.
در حوزه طب سنتی نیز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با ایجاد دانشکدههای طب ایرانی بیش از ۳۸۰ دانشجو در ۴ رشته تخصصی حوزه طب ایرانی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل میکنند.
گزارشها حاکی از این است که بیش از ۹۰ درصد فارغالتحصیلان رشته طب ایرانی در عناوین مختلف مرتبط مشغول به فعالیت هستند که این موضوع نشان میدهد جذب دانشجویان در مقایسه با نیاز جامعه پزشکی ایرانی عددی متناسب است. البته در این رشته هم مانند سایر گرایشهای تخصصی، چالش عدم تناسب دانشجویان با نیاز باراز کار وجود دارد که این موضوع با تعریف رشتههای تخصصی گیاهان دارویی متناسب با آنچه که صنعت به آن نیاز دارد، قابل رفع است.
ستاد توسعه علوم و فناوریهای گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در کنار نهادهای مرتبط ایستاده است تا با ایجاد زیستبوم فناوری و نوآوری، فضای فعالیت را برای دانشجویان و فارغالتحصیلان این رشته را فراهم کند.
- کد خبر 41161
- 131 بازدید
- بدون نظر
اخبار زردیس | جدیدترین اخبار ایران و جهان
تمامی حقوق مطالب برای "اخبار زردیس"محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.