نوبخت اژدری در گفتوگو با خبرنگار زردیس، اظهار کرد: ما در بهمن ماه جوجهریزی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه را در استان انجام دادیم که بر همین اساس برآورد تولید بعد از کنار گذاشتن تلفات احتمالی، ۵ هزار و ۱۰۰ تن است در حالی که مصرف ماهانه استان ۳ هزار تن است.
وی تصریح کرد: با احتساب مسافران و گردشگران و تأمین سایر نیازمندیها ما ۴ هزار و ۵۰۰ تن برآورد توزیع در سطح استان را داریم که حتی مازاد تولید خود را میتوانیم به سایر استانها نیز عرضه کنیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت: توزیع گوشت مرغ برای تنظیم بازار ایام پایانی سال از ۲۰ اسفند آغاز میشود و تا ۲۰ فروردین ادامه پیدا میکند.
اژدری افزود: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان از نیمه دوم فروردین ماه سعی کردیم تا نیاز آن ایام را نیز در نظر بگیریم تا ذخیرهسازی مناسب برای ماه رمضان نیز داشته باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: علاوه بر توزیع مرغ گرم در سطح استان، ما تصمیم گرفتیم تا به تناسب نیاز بازار ۲۷ تا ۲۸ هزار تن مرغ منجمد را نیز در استان توزیع کنیم که تصمیم گرفتیم تا مرغ منجمد را نیز توزیع کنیم تا تنظیم بازار در فروردین ماه انجام شود.
اژدری در مورد توزیع تخم مرغ نیز اضافه کرد: نیاز استان یکهزار و ۱۰۰ تن در ماه است که ۵۰ درصد این نیاز در داخل استان تأمین شده و ۵۰ درصد را نیز از سایر استانها تهیه میکنیم تا در مصرف تخم مرغ شهروندان با مشکلی روبهرو نشوند.
وی به گوشت قرمز تولیدی استان اشاره کرد و ادامه داد: ما مازاد بر نیاز استان تولید داریم به گونهای که سالانه ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید میشود که مصرف استان ۱۵ هزار تن است.
اژدری بیان کرد: با مجوز دامپزشکی به صورت لاشه و یا زنده دام مورد نیاز به سایر استانها ارسال میشود و هیچ مشکلی در ذخیرهسازی گوشت منجمد به میزان ۲۰۴ تن با نرخ مصوب به وجود نیامده است.
وی نرخ گوشت قرمز را ۱۲۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: ۱۴۰ هزار تومان قیمت بازار گوشت قرمز است در حالی که ما به نرخ ۱۲۰ هزار تومان مازاد بر نیاز دامداران را خریداری و ذخیرهسازی کردهایم.
اژدری در ادامه سخنان خود اظهار کرد: قیمت مرغ مصوب دولت ۳۱ هزار تومان است در حالی که ما در استان ۲۷ تا ۲۸ هزار تومان هر کیلو گوشت سفید را عرضه میکنیم تا مردم نیاز خود را تأمین کنند.
وی تصریح کرد: در تأمین نهادههای دامی نیز مشکل خاصی در استان برای دامداریها و صنعت طیور وجود ندارد چرا که تأمین نهادههای دامی صنعت طیور و دامداریهای صنعتی به شکل سیستمی انجام میشود و هیچ تأخیر و تعللی را در این حوزه شاهد نیستیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی در مورد تأمین نهادههای دامی دامداریهای سنتی و عشایر نیز گفت: ۲۱۰ هزار تن در سالجاری کنجاله سویا و سبوس در بین دامداران عشایر و روستایی توزیع شده و ۱۵۰ هزار تن نیز ذرت، سویا و کنجاله در بین مرغداریها پخش شده است.
اژدری تصریح کرد: هیچ مشکلی در تأمین نهادههای دامی وجود ندارد و امیدواریم بدون التهاب بازار عرضه مرغ و گوشت قرمز را در استان مدیریت کنیم.
- کد خبر 44633
- 127 بازدید
- بدون نظر
اخبار زردیس | جدیدترین اخبار ایران و جهان
تمامی حقوق مطالب برای "اخبار زردیس"محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.