سجاد انوشیروانی در گفتوگو با خبرنگار زردیس، اظهار کرد: برخی خانوادهها راضی به حضور فرزندان خود در فعالیتهای ورزشی نیستند و همین سبب میشود تا با کاهش استقبال از ورزش در استان مواجه شویم.
وی عامل دیگر تهدید ورزش در استان اردبیل را مسائل اقتصادی، بیانگیزگی، نبود همدلی و همراهی مربیان ورزشی اعلام و خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن این شرایط برای حضور در المپیک نیاز است که یک ورزشکار حداقل بیش از هشت سال به صورت مستمر در اردوهای تیم ملی حضور داشته باشد و در مسابقات مختلف داخلی و خارجی شرکت کند تا بتواند برای المپیک خودش را آماده کند.
مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۳۰ ورزشکار مستعد در رشتههای مختلف شمشیربازی، ووشو، دو و میدانی، وزنهبرداری، دوچرخهسواری و ژیمناستیک شناسایی شدهاند که میتوانند در مسابقات آسیایی حضور داشته باشند و اقدامات لازم حمایتی و تجهیزاتی هم برای آنها انجام گرفته است.
انوشیروانی اظهار کرد: ۲۰ میلیارد ریال تجهیزات برای این ورزشکاران خریداری شده است و امید داریم که با پشتکار و تلاش بتوانند سهمیههای کافی را کسب کنند و با این اتفاق زمینههای لازم برای حضور آنها در المپیک بعدی مؤثر خواهد بود.
وی در مورد تیمهای ورزشی استان اردبیل نیز گفت: تیمداری از وظایف اداره کل ورزش و جوانان نیست اما تمام زیرساختهای لازم در اختیار تمام تیمهای باشگاهی برای تمرینات و برگزاری مسابقات قرار دارد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل تصریح کرد: تیمهای شمشیربازی، بسکتبال، والیبال، تیراندازی با کمان، وزنهبرداری، هند بال، جانبازان و معلولین در لیگهای مختلف شرکت دارند که بیش از ۶۰ درصد ورزشکاران آنها بومی هستند؛ البته نتایج برای ما جهت حضور در لیگها مهم نیست و تنها حضور آنها، انگیزه گرفتن، دیدن میادین مختلف و رقابت با دیگر ورزشکاران اهمیت دارد.
انوشیروانی در خصوص اجاره اماکن ورزشی از طریق ماده ۸۸ نیز گفت: بر اساس بخشنامه و شیوهنامه وزارت ورزش و جوانان و اصل ۴۴ اجاره اماکن ورزشی و بخش خصوصی این سالنها با قیمت کارشناسی شده از سوی کارشناسان دادگستری به افراد واجد شرایط داده شده و طبق آمار در این زمینه ادارهکل توانسته برای بیش از ۲۰۰ نفر در بخش خصوصی به صورت مستقیم اشتغالزایی کند.
انوشیروانی در خصوص سرانه ورزشی استان اردبیل نیز اظهار کرد: متأسفانه از سرانه ورزشی پایینی برخوردار هستیم و شهرستان کوثر با سرانه ۲ متر بیشترین سرانه ورزشی و شهرستان اردبیل از پایینترین سرانه برخوردار است که در این راستا تلاش شده تمام پروژهها فعال شوند و تلاش خواهد شد که ۱۰ پروژه در سال ۱۴۰۱ به بهرهبرداری برسد.
وی همچنین یادآور شد: ورزشکاران سازمان یافته استان اردبیل تا پیش از شیوع کرونا بیش از ۵۵ هزار نفر بود، که تا ۳۰ هزار نفر کاهش یافت؛ ولی در حال حاضر این آمار به بیش از ۴۰ هزار نفر رسیده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: بیش از ۱۰۰ ورزشکار و مربی از استان اردبیل در رشتههای مختلف شمشیربازی، دو و میدانی، جودو، هندبال، وزنهبرداری، پاراتکواندو، ناشنوایان، نابینایان، کبدی و ووشو در اردوهای تیم ملی حضور دارند.
انوشیروانی در پایان تصریح کرد: بیش از ۱۷ هیأت ورزشی در بین ۱۰ هیأت برتر و بیش از ۱۱ هیأت در بین رتبه ۱۵ کشوری هستند که در این سالها در نوع خود بینظیر بوده است.
اخبار زردیس | جدیدترین اخبار ایران و جهان
تمامی حقوق مطالب برای "اخبار زردیس"محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.