میلاد مرادی در گفت و گو با خبرنگار زردیس اظهار کرد: علت انتخاب کسوت معلمی رویکرد و علاقه بنده به کارهای فرهنگی است و نیز وجود یک خانواده مذهبی که مشوق اصلی بنده بودم از دلایل انتخاب این مسیر است.
وی اضافه کرد: ما زمانی که وارد دانشگاه فرهنگیان شدیم با تعدادی از رفقا قرارگاه شهید الحسینی را تاسیس کردیم که از زمان فارغ التحصیلی تا به حال مشغول فعالیت هستیم.
مرادی با اشاره به اینکه کارکرد گروه شهید الحسینی در زمینه تعلیم و تربیت و مسائل آموزشی است، عنوان کرد: این گروه در جهت پوشش خلاء امکانات آموزشی و تربیتی مناطق محروم همدان و حاشیه شهر فعالیت میکند و علاوه بر امور آموزشی و تربیتی در زمینه حمایت اقتصادی از خانوادههای این دانش آموزان فعالیت میکند.
وی با اشاره به مشکلات و چالشهایی که در زمینه آموزش و پرورش وجود دارد، گفت: متاسفانه افرادی در بدنه مدیریتی این نهاد گمارده میشوند که تخصصی نسبت به تعلیم و تربیت ندارند، برای مثال عدم توجه جدی به دانشگاه فرهنگیان به عنوان زیر ساخت اصلی نظام آموزش و پرورش است.
مرادی اضافه کرد: متاسفانه ما امروز بیشتر شاهد وزارت آموزش هستیم تا اینکه پرورش هم واقعاً در سیستم ما وجود داشته باشد.
مسئول قرارگاه شهید الحسینی با بیان اینکه رهبر انقلاب اسلامی در این رابطه تاکیدات فراوانی داشته اند، ادامه داد: در رابطه با لزوم تقویت و توجه هرچه بیشتر به بعد پرورشی متربیان در وزارت آموزش و پرورش رهبر انقلاب اسلامی تصریحات و تاکیدات جدی داشته اند که باید به آن توجه شود.
وی در پایان در رابطه با استفاده از تبلتهای دانش آموزی به عنوان راهی جهت رفع هرچه بیشتر ناعدالتی های آموزشی از حیث دسترسی به امکانات آموزشی گفت: میتوان با کمک خیریههایی مانند بنیاد برکت و شرکتهای داخلی تبلتهای دانش آموزشی مناسب دانش آموزان از نظر اقتصادی و فرهنگی تولید کرد.
اخبار زردیس | جدیدترین اخبار ایران و جهان
تمامی حقوق مطالب برای "اخبار زردیس"محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.